praktijk 06 49 42 42 86
info@praktijkemmy.nl

Fysiotherapie

Als je op zoekt bent naar een fysiotherapeute die graag verder kijkt dan een knie, schouder of rug, dan is dit het goede adres.

Aan de meeste klachten liggen meerdere dingen ten grondslag. Je kunt het zien als een emmer die langzaam volloopt, op een gegeven moment is er een druppel die de emmer doet overlopen en manifesteren er zich bepaalde klachten. De druppel lijkt op dat moment de oorzaak, maar er was al veel meer aan de hand.
Vooral bij steeds terugkerende, spontaan ontstane klachten kan het goed zijn om eens verder te kijken dan alleen de knie of schouder.

Alles in het lichaam is met elkaar te verbonden en zo kan een klacht van een orgaan bv rugpijn geven. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar, voel maar eens wat er gebeurt als je je voorstelt in een schijf citroen te bijten en zo laat alles wat er in je geest gebeurt en is gebeurd in het verleden zijn sporen na in het lichaam. Zo zijn er veel zaken die een rol kunnen spelen bij het ontstaan van klachten.

Verder kan moeheid het ontstaan van pijn in de hand werken en in onze drukke maatschappij met veel prikkels is moeheid een veel voorkomend verschijnsel.

Fysiotherapie kan heel goed gecombineerd worden met healing om het genezingsproces te versnellen.